Home Achterhoek Clubman blijft trainer SC Doesburg

Clubman blijft trainer SC Doesburg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rick Bosch is ook volgend seizoen trainer van vierdeklasser SC Doesburg. Nadat Edwin Grotenhuis in december per direct vertrok bij de club uit Doesburg werd assistent-trainer Rick Bosch naar voren geschoven om het seizoen af te maken. Het bestuur van SC Doesburg heeft nu besloten om Bosch ook volgend seizoen de hoofdmacht te laten trainen.

Rick Bosch is al jaren actief op Sportpark Oranjesingel. De 45-jarige trainer was in het verleden bij verschillende jeugdteams trainer en leider en was als assistent-trainer ook al aan de hoofdmacht gekoppeld. Volgens een bericht op de website van SC Doesburg heeft Bosch enkele jaren geleden het vereiste diploma gehaald met als doel hoofdtrainer te worden bij zijn club. Het bestuur van SC Doesburg meldt ‘De tijd is nu rijp om de leiding over de eerste selectie vol vertrouwen in handen te leggen van oefenmeester en clubman Rick Bosch.’

Met tien punten na tien wedstrijden staat SC Doesburg op de negende plaats aan de onderkant van de middenmoot van de vierde klasse D. 5 februari wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen SV Kilder, volgend seizoen de nieuwe club van de vertrokken Edwin Grotenhuis.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |