App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vierde seizoen voor Hoopman bij AD’69

Vierde seizoen voor Hoopman bij AD’69

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sander Hoopman is ook volgend seizoen trainer van AD’69. De trainer begon in 2020 bij de vierdeklasser in Aalten en gaat komend seizoen dus aan zijn vierde hoofdstuk op Sportpark Zuid beginnen. Vorig seizoen werd AD’69 achter de ongenaakbare kampioen FC Bergh tweede, dit seizoen staat de Aaltense zondagclub op de zevende plaats in de middenmoot van de vierde klasse C. Zondag hervat AD’69 de competitie met een uitwedstrijd tegen concurrent Keijenburgse Boys.

Op de website van AD’69 zegt Sander Hoopman het volgende over de contractverlenging: “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij AD’69. Ik heb een talentvolle groep en de faciliteiten op Sportpark Zuid zijn uitstekend. Dit maakt dat ik graag nog een jaar doorga. De doelstelling is om nog een periode te pakken dit jaar.”

Bestuurslid voetbalzaken Rob ten Brinke is ook tevreden met de verlenging van de samenwerking: “Sander is een uitstekende trainer. Zowel de spelersgroep als het bestuur zijn content dat hij blijft. De spelersgroep was unaniem en hebben het volste vertrouwen in Sander.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |