Home Laatste Nieuws Extra jaar voor Van Haaren bij Roda’28

Extra jaar voor Van Haaren bij Roda’28

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dinand van Haaren is ook volgend seizoen trainer van vierdeklasser Roda’28 meldt De Gelderlander. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zondagclub uit Winssen. Na de degradatie uit de derde klasse van vorig seizoen staat Roda’28 momenteel op de negende plaats aan de onderkant van de middenmoot in de vierde klasse E. Roda’28 hervat zondag met een uitwedstrijd tegen hekkensluiter SC DIOSA de competitie.

Van Haaren voetbalde in het verleden onder meer bij De Treffers, Germania en JVC Cuijk en was eerder hoofdtrainer van SVOL, Trekvogels en Blauw Wit.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |