Home Achterhoek Duivense trainer Robert Grauwde heeft nieuwe club

Duivense trainer Robert Grauwde heeft nieuwe club

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Robert Grauwde is komend seizoen de nieuwe trainer van derdeklasser JVC Cuijk. De trainer uit Duiven is bezig aan zijn vierde en laatste seizoen bij derdeklasser DVOV. Grauwde was in het verleden onder meer werkzaam als jeugdtrainer bij De Graafschap en als hoofdtrainer bij SC Eefde, SC Groessen, Pax en Ruurlo. Bovendien is de 53-jarige Grauwde ook nog actief als docent bij de KNVB.

JVC Cuijk was tot 2019 als zondagclub actief in de hoogste regionen van het amateurvoetbal met onder meer Hans Kraaij als trainer. De zaterdagtak speelt sinds 2020 in de derde klasse en staat nu in de middenmoot van de derde klasse A.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl