Home Laatste Nieuws Brakkenstein heeft de opvolger van Niels Voet gevonden

Brakkenstein heeft de opvolger van Niels Voet gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Roy Grootaert is volgend seizoen de nieuwe trainer van rksv Brakkenstein. Bij de derdeklasser uit Nijmegen wordt Grootaart de opvolger van Niels Voet die Sportpark Brakkenstein na een seizoen gaat verlaten om bij de voetbalacademie van N.E.C. aan de slag te gaan. Brakkenstein staat momenteel op de vierde plaats in de derde klasse C en strijdt nog mee om promotie naar de tweede klasse. Zondag werd de topper tegen Quick 1888 afgelast.

De 45-jarige Grootaert is momenteel werkzaam als jeugdtrainer bij Orion onder 19 en was in het verleden langdurig werkzaam met de hoogste jeugdelftallen bij Achilles’29 en bij JVC Cuijk. Grootaert speelde als verdediger bij N.E.C., VVV en Achilles’29 op hoog niveau.

Op de website van Brakkenstein geeft voorzitter Wilfred Jansen aan veel vertrouwen in de samenwerking te hebben: “We zien in Roy de juiste persoon om de ambities van rksv Brakkenstein waar te maken en de lijn van zijn voorgangers door te trekken”.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |