Home Achterhoek Topper in Groenlo eindigt met vechtpartij

Topper in Groenlo eindigt met vechtpartij

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bij de topper tussen Grol en DVC’26 is het zondagmiddag na afloop behoorlijk geëscaleerd. Bij een vechtpartij na afloop tussen aanhangers van Grol en spelers van DVC’26 werden volgens de berichtgeving van De Gelderlander rake klappen uitgedeeld. Scheidsrechter Van Laar gaf na afloop de DVC’26 spelers Martijn van Zimmeren, Joël Nibaële en Alex Scheffer een rode kaart.

Het treffen tussen de nummers één en twee in de tweede klasse H op Sportpark Den Elshof in Groenlo eindigde in een 1-1 remise dankzij doelpunten van Rico Lammertink van SV Grol en Mark Berendsen van DVC’26. Door het gelijkspel werd de beslissing in de strijd om de eerste periodetitel uitgesteld en moet koploper Grol zondag in Nijmegen van hekkensluiter NEC winnen om periodekampioen te worden.

Door de escalatie na afloop was het resultaat van de wedstrijd helaas maar een klein deel van het verhaal. In de rust was er al een opstootje langs de lijn dat na afloop van het duel in Groenlo een vervelend gevolg kreeg. Bij een vechtpartij direct na de wedstrijd tussen supporters van SV Grol en spelers van DVC’26 werden rake klappen uitgedeeld met volgens De Gelderlander ‘een meisje uit Didam dat neergeslagen werd en op de spoedeisende hulp terechtkwam met een hersenschudding en een geslagen Grol-supporter die overweegt aangifte bij de politie te doen’.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |