App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SVGG zorgt voor eerste nederlaag Elsweide

SVGG zorgt voor eerste nederlaag Elsweide

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bij de herstart van de competitie heeft SVGG voor een daverende verrassing gezorgd door in Arnhem met 0-2 te winnen van Elsweide. Als ongeslagen koploper van de vijfde klasse D leek het kampioenschap en de terugkeer naar de vierde klasse voor Elsweide slechts een kwestie van tijd, maar door de onverwachte nederlaag tegen de subtopper uit Megchelen volgt Gelders Eiland nu nog maar op vier verliespunten van de Arnhemse koploper.

Op het lastig bespeelbare veld van Sportpark Elsweide maakten de fellere bezoekers via de snelle aanvallers na rust het verschil. Stijn Visser en Wessel ter Voert waren doeltreffend voor SVGG dat door de verrassende driepunter naar de vijfde plaats stijgt.

Volgende week staat de topper tussen nummer drie SDZZ en Elsweide op het programma en wordt duidelijk of de nederlaag van de titelfavoriet een incident was.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |