Home Achterhoek SC Rijnland haalt trainer van competitiegenoot

SC Rijnland haalt trainer van competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Frank Burgers is volgend seizoen de nieuwe trainer van SC Rijnland. Bij de huidige koploper van de vierde klasse D wordt Burgers de opvolger van Freddy Dahm die na vier succesvolle seizoenen in Tolkamer naar Keijenburgse Boys vertrekt. Met Burgers haalt SC Rijnland een trainer die de competitie goed kent, de trainer is momenteel voor het derde seizoen werkzaam bij ’t Peeske en was daarvoor trainer van Sprinkhanen.

In de spannende vierde klasse D staat Burgers met ’t Peeske op de zesde plaats in de middenmoot met een achterstand van acht verliespunten op koploper SC Rijnland. In november speelden de oude en nieuwe ploeg van Burgers met 1-1 gelijk op Sportpark De ‘s-Gravenwaard in Tolkamer.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |