App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Marco Wilmink ook volgend seizoen trainer Albatross

Marco Wilmink ook volgend seizoen trainer Albatross

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Marco Wilmink zal ook volgend seizoen hoofdtrainer van Albatross zijn, dat wordt dan het vijfde seizoen voor de trainer bij de derdeklasser uit Ugchelen. Albatross eindigde vorig seizoen op de negende plaats en staat dit seizoen met plek twaalf in de onderste regionen van de derde klasse D. Gisteren werd het duel op Sportpark Ugchelen tegen de buren van VV Beekbergen afgelast.

Op de clubwebsite van Albatross is Wilmink vol lof over zijn selectie: “Het team is zeer gemotiveerd en dat geeft me de nodige energie. Het is eervol om hoofdtrainer bij Albatross te zijn. Het team wil aantrekkelijk spelen en resultaten halen. Maar ook het plezier in het spelletje is voor de spelers belangrijk. Daar ga en sta ik voor”. 

Ook voorzitter Bastiaan Bakker laat op de website weten erg tevreden te zijn met de contractverlenging: “Ik kan vele woorden gebruiken om aan te geven hoe blij ik ben over dit nieuws. Ik hou het bij verheugd. Het eerste elftal is een mooi en hecht team en dat is fantastisch. Daar heeft Marco de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Daarom was het meer dan logisch om het contract van Marco te verlengen”.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |