App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Laatste seizoen Lodeweges bij VVOG

Laatste seizoen Lodeweges bij VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dwight Lodeweges heeft besloten om zijn contract bij VVOG niet te verlengen. De ervaren trainer verving vorig seizoen Raymond Schurman bij de club uit Harderwijk en hield VVOG via de nacompetitie in de Derde divisie. VVOG staat momenteel op de veertiende plaats aan de onderkant van de middenmoot in de Derde divisie, zaterdag werd met 0-0 gelijk gespeeld in en tegen Staphorst.

De 65-jarige trainer met het indrukwekkende CV laat op de clubwebsite van VVOG weten dat hij het goed naar zijn zin heeft op De Strokel, maar dat hij minder verplichtingen in zijn agenda wil hebben om zo meer tijd privé te kunnen besteden.

Op de clubwebsite geeft Thomas Vossebelt van de TC een reactie op het vertrek van Lodeweges aan het einde van dit seizoen: “Zijn oefenstof en kijk op talent zijn uitzonderlijk goed en we zien ook dat de selectie wekelijks stappen maakt. Er staat nu echt een fitte en goed voetballende ploeg. Dat proces zal ook na de winterstop gewoon doorgaan. Voor komend seizoen gaan wij op zoek naar een trainer die voort kan bouwen op het fundament dat Lodeweges dit seizoen heeft neergezet. Onze ambities blijven wat dat betreft onveranderd.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |