Home Achterhoek Wilco Klop ook volgend seizoen trainer VDZ

Wilco Klop ook volgend seizoen trainer VDZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wilco Klop is ook volgend seizoen trainer van VDZ. De trainer uit Rheden heeft zijn contract bij de Arnhemse derdeklasser verlengd tot 2024 met bovendien nog een optie voor een extra seizoen. Mede dankzij de 1-0 overwinning van VDZ op VIOD op de eerste speeldag na de winterstop draait de Arnhemse zondagclub in de kopgroep van de derde klasse B mee.

De 59-jarige Klop was in het verleden onder meer trainer van OBW, Babberich, Longa’30, WAVV, HSC’21, De Bataven, SC Rheden en Be Quick Zutphen. Afgelopen zomer begon de oud-voetballer van onder meer Go Ahead Eagles, Vitesse en NEC op Sportpark ’t Cranevelt als opvolger van Habib Al Mohsinawi.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |