Home Achterhoek Titelkandidaten Bemmel, Bataven en MASV maken geen fout

Titelkandidaten Bemmel, Bataven en MASV maken geen fout

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de eerste klasse D zijn de kampioenskandidaten uitstekend aan het tweede deel van de competitie begonnen. Koploper SC Bemmel won de op papier lastige uitwedstrijd tegen Voorwaarts Twello met 1-3, virtueel leider De Bataven was in Gendt met 3-2 te sterk voor Leones en titelfavoriet MASV won in Arnhem met 3-1 van SDO.

Het als vierde geklasseerde FC Winterswijk was dit weekend vrij, maar ook de andere ploegen in het linkerrijtje voldeden aan de verwachtingen. WSV was in Apeldoorn met 4-1 te sterk voor SV TOP en RKHVV geeft de opmars extra glans door in Huissen met 5-1 van SC Woezik te winnen.

Onderin deed Berghem Sport goede zaken door Columbia met 3-0 te verslaan, de Apeldoornse club is de nieuwe hekkensluiter.

Volgende week staat met FC Winterswijk tegen De Bataven een absolute topper op het programma en kunnen SC Bemmel (vrij), De Bataven (bij winst) en MASV (bij winst en puntenverlies De Bataven) de eerste periodetitel winnen.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |