Home Achterhoek Sportclub Brummen heeft opvolger Van der Hoop binnen

Sportclub Brummen heeft opvolger Van der Hoop binnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sportclub Brummen heeft Marc Mölder voor volgend seizoen vastgelegd als nieuwe hoofdtrainer. De 48-jarige Mölder is momenteel bezig aan zijn vierde en laatste seizoen als trainer van zondag vijfdeklasser SV Terwolde. De trainer uit Terwolde was voorheen ook trainer bij KCVO en Markelo en was in de jeugd actief bij Voorwaarts Twello.

Bij de derdeklasser uit Brummen wordt Mölder de opvolger van Djordi van der Hoop die Sportpark De Hazenberg na twee seizoenen verlaat en volgend seizoen trainer is van Robur et Velocitas. Gisteren werd de derby tussen Oeken en Brummen afgelast waardoor Brummen nog steeds met vijftien punten uit tien duels op de achtste plaats in de derde klasse E staat.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |