App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Arjan ten Hove nieuwe trainer vv Hattem

Arjan ten Hove nieuwe trainer vv Hattem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Arjan ten Hove is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vv Hattem. Bij de derdeklasser uit Hattem wordt de 48-jarige Ten Hove de opvolger van Herman Oosterhaar die na drie seizoenen Sportpark Het Achterveen zal verlaten.

Arjan ten Hove is momenteel voor het vijfde en laatste seizoen trainer van Swifr’64, een derdeklasser uit Swifterbant. Ten Hove woont in Kampen en was in het verleden eerste elftalspeler bij KHC, DOS Kampen en Go Ahead Kampen.

Het bestuur van vv Hattem heeft de intentie uitgesproken om minimaal twee seizoenen met Ten Hove in zee te gaan. Bij de hervatting van de competitie won Hattem gisteren knap met 5-1 van DVC Dedemsvaart waardoor de club nu op de achtste positie in de derde klasse C staat.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |