App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Pijnlijke herstart Achilles’29

Pijnlijke herstart Achilles’29

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Achilles’29 heeft de eerste wedstrijd na de winterstop met pijnlijke cijfers verloren. Op De Heikant in Groesbeek was laagvlieger Oranje Wit uit Dordrecht met 1-5 te sterk voor de ploeg van Patrick Pothuizen die door het verrassende verlies naar de dertiende en laatste plaats zakt.

Met de komst van vier winteraankopen en gezien het lastige competitieprogramma van de komende weken (DZC’68, Scherpenzeel, DTS Ede, LRC) was Achilles’29 er alles aan gelegen om bij de herstart met een goed resultaat te beginnen. Dankzij een doeltreffende kopbal van Joel Tshibamba in de tweede minuut kende de zwart-witte formatie ook een droomstart, maar de felle bezoekers uit Dordrecht stonden tien minuten later alweer op 1-2.

Bij zijn debuutwedstrijd kreeg Rodny Hofman na een half uur een rode kaart, waarbij uiteindelijk ook een speler van de bezoekers rood kreeg. Met tien tegen tien werd het snel 1-3 waarna Achilles’29 met het inzetten van Moreno Hoogerwerf en Jordy Wijnhoven een extra aanvallende impuls bracht. Tevergeefs, want Oranje Wit liep in het laatste kwart uit naar de pijnlijk 1-5 eindstand.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |