Home Achterhoek FC Zutphen periodekampioen

FC Zutphen periodekampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een eenvoudige 3-0 overwinning op VV Oene heeft FC Zutphen de eerste periodetitel veroverd. Voor de fusieclub uit Zutphen lijkt de periodetitel slechts een eerste stap richting het kampioenschap van de derde klasse E en een terugkeer naar de tweede klasse te zijn. De formatie van trainer Mark Horsman heeft een voorsprong van zeven punten op SV Twello en van acht punten op AVW’66.

FC Zutphen kwam tegen VV Oene al snel op een 2-0 voorsprong dankzij een benutte penalty van topscorer Benjamin Roters en een doelpunt van smaakmaker Michalis Spridakis. In de slotfase bepaalde Roters met zijn tweede goal de eindstand op 3-0. Voor de zevende achtereenvolgende competitiewedstrijd werd doelman Joey Wolsink niet gepasseerd.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl