App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Dertien spelers en nieuwe assistent voor Valleivogels

Dertien spelers en nieuwe assistent voor Valleivogels

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tweedeklasser Valleivogels heeft voor volgend seizoen al dertien spelers vastgelegd uit de huidige kern, bovendien wordt Harold Valkenburg de nieuwe assistent-trainer. De 48-jarige Scherpenzeler gaat met Aad van den Berg het nieuwe trainersduo op Sportpark De Bree West vormen. Valkenburg was in het verleden onder meer werkzaam bij FC Utrecht en Blauw Geel’55 en was hoofdtrainer van Veluwse Boys, vv Hees, Aurora en tot voor kort van WWNA.

De volgende dertien spelers zullen ook volgend seizoen in de eerste selectie van Valleivogels voetballen: doelman Joshua van den Berkt, Alex van Eem, Erik van Eem, Patrick van de Berkt, Wilbert Thomassen, Bart Posthouwer, Jordy Liefting, Joost van den Berg, Corwin Broekhuizen, Remco van de Fliert, Guido van Dijk, Nick Heikamp en Jorino Kleijn. Stefan van den Brink stopt na dit seizoen bij het eerste team van Valleivogels.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |