App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvaller stopt per direct bij csv Apeldoorn

Aanvaller stopt per direct bij csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nathan Greven is per direct gestopt bij Vierde divisionist csv Apeldoorn. De 20-jarige aanvaller kan het voetballen op hoog niveau niet meer combineren met zijn werkzaamheden. De Zutphenaar maakte in 2021 de overstap van FC Zutphen naar Sportpark Orderbos en was vorig seizoen dus  onderdeel van de kampioensploeg van trainer Jan Kromkamp. Greven kwam tot 45 officiële wedstrijden voor csv Apeldoorn.

Middenvelder Job Pothof is bovendien de komende maanden niet beschikbaar voor de hoofdmacht van csv Apeldoorn. De 25-jarige Pothoven gaat de komende maanden op wereldreis. Het als negende geklasseerde csv Apeldoorn hervat de competitie vandaag met een thuiswedstrijd tegen SC Genemuiden.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |