App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Elspeet met nieuwe trainer op jacht naar handhaving

VV Elspeet met nieuwe trainer op jacht naar handhaving

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Edwin Top is de komende anderhalf jaar trainer van VV Elspeet. De Veluwse derdeklasser had dringend behoefte aan een nieuwe trainer nadat Norbert Koelewijn in de winterstop per direct vertrok naar IJsselmeervogels om daar het onder 21 team te trainen.

VV Elspeet is voor de 39-jarige Edwin Top zijn eerste club als hoofdtrainer. Wel was de inwoner van Voorthuizen al trainer bij het tweede team van IJ.V.V. De Zwervers, V.V. Capelle onder 17, SDV Barneveld onder 17 en RODA ’46 onder 23, bovendien was Top tot voor kort assistent-trainer van de hoofdmacht bij de eersteklasser uit Leusden. Als speler was Top actief bij IJ.V.V. De Zwervers, VVOP en SDV Barneveld.

Het bestuur van Elspeet en een delegatie van de spelersgroep hebben diverse gesprekken met de nieuwe trainer gevoerd. Op de clubwebsite wordt Top beschreven als een een ambitieuze trainer die graag met een jonge groep werkt en die discipline en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

VV Elspeet is momenteel de nummer elf en laatst van de derde klasse B, maar de verschillen in het rechterrijtje van deze competitie zijn beperkt. Na onder meer een trainingsweekend in Drenthe hervat Elspeet op 4 februari de competitie met een uitwedstrijd tegen directe concurrent ESC.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |