Home Arnhem Twee nieuwe aanvallers voor TEC

Twee nieuwe aanvallers voor TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft zich per direct versterkt met Guytho Mijland en Givon Derby. Beide aanvallers hebben een contract tot het einde van dit seizoen getekend bij de Tweede divisionist uit Tiel en sluiten per direct aan bij de hoofdmacht van TEC. TEC hervat zondag de competitie met een thuiswedstrijd in Tiel tegen directe concurrent OFC.

Guytho Mijland is een 26-jarige aanvaller die zonder club zat nadat hij in 2021 terugkwam van een avontuur bij de Slowaakse tweededivisionist Partizán Bardejov. De snelle rechteraanvaller speelde in de jeugd bij onder meer Zeeburgia, Ajax en Vitesse en was daarna onder meer actief bij Magreb’90, USV Hercules en FC Lienden voordat hij naar Slowakije vertrok.

De 19-jarige Givon Derby speelde in de jeugd van Zeeburgia en FC A’dam onder 23 voordat hij in jeugdteams van Besiktas in Turkije en Beira Mar in Portugal ging voetballen.

Op de website van TEC zegt Guytho Mijland het volgende over zijn keuze:

“Na mijn terugkomst uit Slowakije in Nederland, ben ik bij TEC gaan meetrainen. Ik kon wel in Slowakije blijven, maar dat wilde ik niet. Terug in Nederland kwam in contact met Hans en toen ben ik hier gaan trainen. Dat beviel me goed. Ik ken Hans goed en ik kwam hier ook verschillende oud-teamgenoten tegen. Ik hoop hier weer met een hoop plezier te gaan voetballen! Daar kijk ik naar uit en heb ik veel zin in.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl