Home Laatste Nieuws Turkse Kracht Apeldoorn heeft nieuwe trainer gevonden

Turkse Kracht Apeldoorn heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Erkan Silay is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Turkse Kracht Apeldoorn. De Stentor meldt dat de huidige assistent-trainer van Stephan Quack bij Apeldoornse Boys de overstap naar TKA maakt en daar de opvolger van de vertrekkende Ali Aygun gaat worden. Silay voetbalde in het verleden ook bij TKA.

Met zes punten uit negen wedstrijden is TKA als de nummer tien en voorlaatst van de vierde klasse E de winterstop ingegaan. Op Sportpark Orderbos werden de winstpunten veroverd door overwinningen op SC Veluwezoom (2-1) en SV Vaassen (2-1) in het tweede deel van de eerste competitiehelft. 5 februari hervat TKA de competitie met een uitwedstrijd tegen SC Klarenbeek.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |