Home Achterhoek Talent Warnsveldse Boys tweede versterking Duno

Talent Warnsveldse Boys tweede versterking Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jarvin de Haan maakt deze zomer de overstap van derdeklasser Warnsveldse Boys naar eersteklasser Duno. De 19-jarige aanvallende middenvelder speelde zes seizoenen in de jeugdopleiding van De Graafschap om in 2020 terug te keren naar Warnsveldse Boys. Na drie seizoenen bij de derdeklasser vindt de tweebenige middenvelder uit Zutphen het tijd voor een stap hogerop.

De Haan is na Giovanni Scharrenberg (Bennekom) de tweede aanwinst voor volgend seizoen voor de club uit Doorwerth. Bovendien werd deze week bekend dat aanvoerder Thijs van Amerongen, Ferron van Heerde, Chiel Willems en Lars Hekkers ook komend seizoen op Sportpark De Waaijenberg actief zijn.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |