App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Succesvolle samenwerking Gerritsen en VVO krijgt vervolg

Succesvolle samenwerking Gerritsen en VVO krijgt vervolg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Peter Gerritsen is ook volgend seizen hoofdtrainer van VVO. De Arnhemse trainer begon in 2020 bij de derdeklasser uit Rozendaal en gaat dus volgend seizoen aan zijn vierde hoofdstuk op Sportpark De Pinkenberg beginnen. De 46-jarige Gerritsen was eerder vijf jaar werkzaam bij ESA.

VVO presteert dit seizoen uitstekend en is halverwege de trotse koploper van de derde klasse B met vier punten voorsprong op Sportclub Westervoort, de opponent van komende zondag. Vorig seizoen eindigde VVO op de zesde positie.

Op de website van VVO zegt voorzitter Coen Zwiers het volgende: “Er is een samenwerking ontstaan van wederzijds respect en vertrouwen, dat vinden wij belangrijk. Mede hierdoor zijn er afgelopen seizoen en dit lopende seizoen goede resultaten behaald door de spelersgroep en staf samen.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |