App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDC Putten versterkt zich met oude bekende

SDC Putten versterkt zich met oude bekende

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rick van den Brink keert komende zomer terug bij eersteklasser SDC Putten. De 26-jarige multifunctionele linkspoot stapte afgelopen zomer over naar Derde divisieclub VVOG en was daarvoor twee seizoenen actief bij Sparta Nijkerk.

Van den Brink doorliep de jeugdopleiding bij SDC Putten en speelde vijf seizoenen in de hoofdmacht in Putten om in 2020 de overstap naar Sparta Nijkerk te maken. Na twee seizoenen op Sportpark De Ebbenhorst vertrok de verdediger afgelopen zomer naar VVOP. Door een combinatie van blessures en pittige concurrentie wist Van den Brink nergens een onbetwiste basisspeler te worden en mede daarom keert hij komende zomer terug op Sportpark Putter Eng.

Op de website van SDC Putten is Van den Brink duidelijk: ,,Ik kijk er naar uit om komend seizoen weer in Putten te gaan voetballen en hoop met mijn ervaring, samen met de ploeg, mooie stappen te kunnen maken.”

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |