App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Lunteren versterkt selectie met aanvaller DTS Ede

Lunteren versterkt selectie met aanvaller DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Roy Ploeg maakt volgens Ede Stad.nl in de zomer de overstap van eersteklasser DTS Ede naar VV Lunteren. De 20-jarige Ploeg is inzetbaar als aanvaller of offensieve middenvelder en hoopt bij de tweedeklasser uit Lunteren wel een onomstreden basisspeler te worden en meer speelminuten te maken dan in het huidige seizoen bij het team van trainer Arnold Brehler.

De inwoner van Ede debuteerde op 16-jarige leeftijd al in de hoofdmacht van DTS Ede om in 2019 de overstap naar de jeugdopleiding van FC Den Bosch te maken. Na twee seizoenen in Den Bosch keerde Ploeg in 2021 terug op Sportpark Inschoten om na twee seizoenen DTS Ede komende zomer over te stappen naar Lunteren.

Ploeg is na Rick Roelofsen (SDS’55) en Lucas Veenendaal (SDC Putten) alweer de derde versterking voor het ambitieuze Lunteren.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |