Home Achterhoek Ferhat Ozerdogan volgend seizoen weer hoofdtrainer

Ferhat Ozerdogan volgend seizoen weer hoofdtrainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ferhat Ozerdogan is volgend seizoen de nieuwe trainer van vierdeklasser KSV Vragender. Bij de zondagclub uit de Achterhoek wordt Ozerdogan de opvolger van Jan Willem Rutgers die Sportpark De Bult na drie seizoenen zal verlaten. KSV Vragender staat met tien punten uit elf wedstrijden op de tiende plaats in de vierde klasse C en strijdt tegen degradatie.

Ferhat Ozerdogan is momenteel bezig aan zijn vierde en laatste seizoen als trainer van het tweede elftal van Longa’30 in het nabijgelegen Lichtenvoorde. De 50-jarige trainer uit Doetinchem was eerder onder meer hoofdtrainer bij VVG’25 en heeft bij RKHVV, DZC’68, RKZVC en OBW diverse trainersfuncties bekleed.

Op de website van KSV Vragender deelt Ozerdogan zijn verwachtingen:

„Ik wil spelers en de club uit hun comfortzone halen en de lat iedere keer een stukje hoger leggen. Het begin van het seizoen wil ik samen met de spelers een doelstelling neerleggen en dat is niet enkel handhaving. Als we er samen echt in geloven kunnen we misschien wel een periode pakken in deze klasse? Als team ergens in geloven is heel belangrijk. Dan kun je als kleine club ook prima resultaten boeken. Kijk maar naar RKC Waalwijk dat zich als kleine club al enkele seizoenen handhaaft in de Eredivisie en ook nog eens verzorgd voetbal speelt.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |