Home Achterhoek Doelman AZSV vertrekt per direct naar Australië

Doelman AZSV vertrekt per direct naar Australië

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Doelman Guus Vaags is met onmiddellijke ingang vertrokken bij AZSV. Volgens De Gelderlander heeft de 22-jarige keeper een transfer gemaakt naar Sunshine Coast Wanderers, een club die op het tweede niveau in Australië uitkomt.

Guus Vaags keepte dertien jaar bij De Graafschap en maakte in september de overstap naar AZSV om bij de Vierde divisionist als invaller voor Ten Kolste wedstrijdfit te blijven voor een terugkeer in het betaalde voetbal. Met zijn vertrek naar de Australische profclub heeft Vaags zijn gewenste transfer te pakken.

Bij de Vierde divisionist uit Aalten is doelman Jasper te Kolste weer fit na een gebroken sleutelbeen zodat er geen keepersprobleem is bij AZSV. In de met 0-3 gewonnen oefenwedstrijd tegen Duno maakte de 24-jarige Ten Kolste een geslaagde rentree.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |