App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Derde seizoen Dennis van Toor bij Longa’30

Derde seizoen Dennis van Toor bij Longa’30

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dennis van Toor is ook volgend seizoen trainer van Longa’30. De ervaren trainer uit Arnhem is bezig aan zijn tweede seizoen in Lichtenvoorde en was in het verleden onder meer trainer van AVW’66, AZSV en Staphorst. Nadat Longa’30 vorig seizoen via de nacompetitie en de nu al legendarische finale tegen Nemelaer (8-5) degradatie naar de eerste klasse wist te voorkomen, staat het team van Van Toor nu op een even knappe als verrassende eerste plaats in de Vierde divisie B.

Op de clubwebsite geeft het bestuur aan dat er gezien de sportieve prestaties, de goede ontwikkeling van het team en de positieve feedback van de spelersgroep gekozen is voor een verlenging van de huidige samenwerking. Wel moet Longa’30 op zoek naar een nieuwe assistent-trainer aangezien Raimon Massop vanwege drukke werkzaamheden bij de KNVB niet meer beschikbaar is. Ferhat Ozerdogan zal daarnaast na vier seizoenen vertrekken als trainer van het goed presterende tweede elftal.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |