App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Wilco Woutersen ook volgend seizoen bij Victoria Boys

Wilco Woutersen ook volgend seizoen bij Victoria Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wilco Woutersen heeft zijn contract bij Victoria Boys verlengd tot de zomer van 2024. De trainer is aan zijn eerste seizoen bij de vierdeklasser uit Apeldoorn bezig en was in het verleden onder meer trainer van buurman Orderbos en Albatross.

Halverwege het seizoen staat Victoria Boys op de achtste positie in de vierde klasse E met negen punten uit negen wedstrijden. De club uit Apeldoorn hervat de competitie met thuiswedstrijden tegen directe concurrenten TKA (29 januari) en EDS (5 februari) en weet daarna of er meer mogelijk is dan alleen handhaving in de vierde klasse.

 

 

 

 

Victoria Boys is met Wilco Woutersen (trainer heren 1) een contractverlenging van één jaar overeengekomen tot de zomer van 2024. Wilco is nu bezig met zijn eerste seizoen bij de club. Beide partijen zijn tevreden met de samenwerking en kijken met vertrouwen uit naar de 2e competitie helft én het nieuwe seizoen.  ersen was eerder hoofdtrainer bij Orderbos en Albatross.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |