Home Achterhoek Succestrainer Freddy Dahm heeft nieuwe club

Succestrainer Freddy Dahm heeft nieuwe club

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Freddy Dahm is volgend seizoen trainer van Keijenburgse Boys. De 39-jarige trainer uit Sc Westervoort wordt bij de vierdeklasser uit Keijenborg de opvolger van Anthonie Nieuwenhuis die na vier seizoenen vertrekt en volgend seizoen trainer is van Angerlo Vooruit.

Freddy Dahm is bezig aan zijn vierde en laatste seizoen als trainer van SC Rijnland. Vorig seizoen werd de club uit Tolkamer glansrijk kampioen van de vijfde klasse, dit seizoen is SC Rijnland de verrassing van de vierde klasse D. Na nederlagen in de eerste twee wedstrijden is de formatie van trainer Dahm inmiddels zeven duels ongeslagen en de trotse koploper van de competitie.

Dahm was in het verleden onder meer trainer van het tweede team van Albatross en was bij verschillende elftallen van Sportclub Westervoort actief. Dahm neemt met Patrick van de Kamp zijn eigen assistent mee naar Keijenburgse Boys, de huidige nummer negen van de vierde klasse C.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |