Home Achterhoek Ondanks veel interesse blijft Van der Wulp bij VV Dieren

Ondanks veel interesse blijft Van der Wulp bij VV Dieren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gianluca van der Wulp speelt ook volgend seizoen voor tweedeklasser VV Dieren. De 22-jarige aanvaller stond in de belangstelling van onder meer MASV en Duno maar heeft besloten in ieder geval volgend seizoen nog voor de fusieclub uit Dieren uit te komen.

Van der Wulp speelde acht jaar in de jeugdopleiding van De Graafschap, hoofdzakelijk als verdediger. Nadat Van der Wulp vertrok uit Doetinchem nam de snelle Dierenaar een sabbatical om vorig seizoen terug te keren bij zijn VV Dieren. Als aanvaller had Van der Wulp een belangrijk aandeel in het kampioenschap en de promotie naar de tweede klasse. Ook op dit niveau is Van der Wulp regelmatig beslissend en draait de formatie van trainer Bram Wijnands knap in de subtop mee. Het voetballen op Sportpark Het Nieuwland bevalt de clubtopscorer dusdanig goed dat een snel vertrek is uitgesloten.

Van der Wulp: ,,Natuurlijk is het mooi dat er interesse is, maar ik heb het uitstekend naar mijn zin bij VV Dieren. Mijn vrienden voetballen hier en er is hier wat ruimte om af en toe bijvoorbeeld een doordeweekse Europa League wedstrijd van Feyenoord mee te pikken. Daarbij is de club goed bezig, de faciliteiten worden steeds beter.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |