Home Achterhoek Makkelijke bekerzege AWC

Makkelijke bekerzege AWC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AWC heeft zich probleemloos geplaatst voor de vierde ronde van de oostelijke districtsbeker. In Varsselder werd vierdeklasser GWVV met 0-8 verslagen, halverwege was het  0-2 voor de Vierde divisieclub uit Wijchen. Fren Stevens was driemaal trefzeker voor AWC, Youri Hubers en Jorn Reuvers scoorden tweemaal en ook Boy Visser maakte een goal.

Trainer Camiel Jager gebruikte al zijn vijf wissels om zo zestien spelers speelminuten te geven op het kunstgrasveld van Sportpark De Buitenham. In de volgende bekerronde speelt AWC thuis tegen de sterke eersteklasser Sportclub Bemmel.

Afgelopen dinsdag eindigde het bekeravontuur van Longa’30 door een verrassende nederlaag tegen derdeklasser Rigtersbleek: 2-3.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |