App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jarno Westerman nu al naar DVS’33

Jarno Westerman nu al naar DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jarno Westerman komt per direct DVS’33 Ermelo versterken. De 20-jarige aanvaller zou pas volgende seizoen de overstap van IJsselmeervogels naar de Derde divisieclub uit Ermelo maken, maar in goed overleg met alle betrokkenen is besloten de snelle buitenspeler uit Dedemsvaart per direct van de Tweede naar de Derde divisie te verhuizen. Het is nog niet zeker of Westerman zaterdag in de derby tegen Sparta Nijkerk zijn debuut voor DVS’33 kan maken.

Westerman speelde in het verleden bij JVC Dedemsvaart en PEC Zwolle, waar hij tot vier duels in de eredivisie kwam. In de zomer van 2021 maakte de rechteraanvaller de overstap van Jong PEC Zwolle naar IJsselmeervogels. In het rode gedeelte van Spakenburg kwam Westerman tot 14 wedstrijden in de Tweede divisie.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |