Home Achterhoek DVC’26 heeft opvolger van Jeurissen gevonden

DVC’26 heeft opvolger van Jeurissen gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Willem Mulderij wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van DVC’26 meldt De Gelderlander. Bij de tweedeklasser uit Didam wordt Mulderij de opvolger van Kevin Jeurissen die in november bekend maakte na twee seizoenen op Sportpark De Nevelhorst te stoppen.

Anderhalve week geleden werd duidelijk dat Willem Mulderij na een seizoen alweer zou vertrekken bij tweedeklasser PH uit Almelo. De 44-jarige trainer uit Apeldoorn was in het verleden ook trainer van avv Columbia, DCS en Robur er Velocitas. Zijn periode bij DCS, de buurman van DVC’26, duurde slechts een seizoen. In 2018 werd DCS toen wel kampioen van de derde klasse onder Mulderij.

DVC’26 is momenteel de nummer twee van de tweede klasse H met een achterstand van 1 punt op koploper Grol. Zondag wordt de competitie hervat met de topper in Groenlo tussen beide ploegen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |