Home Achterhoek Uitschakeling Longa’30 zoveelste bekersensatie

Uitschakeling Longa’30 zoveelste bekersensatie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Longa’30 is dinsdagavond verrassend uitgeschakeld in de strijd om de oostelijke districtsbeker. In Lichtenvoorde was derdeklasser Rigtersbleek uit Enschede met 2-3 te sterk voor de koploper van de Vierde divisie. Eerder in het bekertoernooi werden onder meer DTS Ede (VIOD), Achilles’29 (ESA), De Bataven (Terschuurse Boys), Duno (VDZ) en SV Orion (Terschuurse Boys) al door een club uit de derde klasse uitgeschakeld.

Op Sportpark de Treffer scoorde Longa’30 voor rust via Boet Kemperman de openingsgoal, waarna het dit seizoen nog ongeslagen Rigtersbleek op een 1-2 voorsprong kwam. Vlak voor tijd scoorde Jelme Stevens koppend de gelijkmaker, maar in de absolute slotfase trokken de bezoekers met tien man toch nog aan het langste eind: 2-3.

In de vierde ronde treft Rigtersbleek met csv Apeldoorn wederom een club uit de Vierde divisie. Donderdagavond wordt in Varsselder met GWVV- AWC het laatste bekerduel in de derde ronde gespeeld.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |