App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sterkhouders Wodanseck maken overstap naar OVC’85

Sterkhouders Wodanseck maken overstap naar OVC’85

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de strijd tegen degradatie uit de tweede klasse heeft OVC’85 een welkome kwaliteitsinjectie gekregen. Laurent Cornielje en Maurice Cornielje maken per direct de overstap naar de club uit Oosterbeek. De middenvelders speelden in de eerste competitiehelft voor vierdeklasser Wodanseck, maar omdat de club uit Wolfheze vanwege personele problemen het eerste elftal moest terugtrekken kregen de spelers van de KNVB dispensatie om tussentijds naar een andere club te verkassen.

In de met 2-4 verloren oefenwedstrijd van OVC’85 tegen IFC Ambacht maakten de broertjes Cornielje afgelopen zaterdag hun officieuze debuut voor de club uit Oosterbeek. Zaterdag hervat OVC’85 in Amersfoort de competitie tegen directe concurrent ASC Nieuwland.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |