Home Achterhoek Jürgen Schefczyk nieuwe trainer Voorwaarts Twello

Jürgen Schefczyk nieuwe trainer Voorwaarts Twello

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jürgen Schefczyk is de komende twee seizoenen de hoofdtrainer van eersteklasser Voorwaarts Twello. Schefczyk wordt bij de club uit Twello de opvolger van Berthil ter Avest. De 60-jarige in Duitsland geboren trainer heeft met clubs als csv Apeldoorn, Koninklijke UD, SV Vaassen, DVS’33, AGOVV, NSC Nijkerk, Bennekom, Hierden en Scherpenzeel een indrukwekkend CV en is momenteel trainer van DETO. De club uit Vriezenveen staat op dit moment op een knappe tweede plaats in de Vierde divisie.

Op de website van Voorwaarts Twello geeft Edwin Huis in ’t Veld namens de club aan zeer te spreken te zijn over de aanstelling. Schefczyk past uitstekend in het opgestelde trainersprofiel en zal zich nadrukkelijk bezighouden met de doorstroming van talenten naar de hoofdselectie. Voorwaarts Twello is de nummer acht van de eerste klasse D.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |