App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Giovanni Scharrenberg keert van Bennekom terug naar Duno

Giovanni Scharrenberg keert van Bennekom terug naar Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Giovanni Scharrenberg keert volgend seizoen weer terug bij Duno. De 24-jarige middenvelder uit Arnhem is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij competitiegenoot Bennekom en maakt in de zomer de overstap naar de eersteklasser uit Doorwerth.

Scharrenberg speelde tien seizoenen in de opleiding van Vitesse om in 2017 over te stappen nar Duno. De multifunctionele middenvelder maakte de hoogtijdagen van de kleine vereniging uit Doorwerth mee met het kampioenschap van de eerste klasse in 2018 en de winst van de districtsbeker in 2019. In 2021 vertrok Scharrenberg naar Bennekom om in de zomer na twee seizoenen op Sportpark Eikelhof weer terug te keren op De Waaijenberg.

Duno maakte eerder vandaag bekend dat Thijs van Amerongen, Ferron van Heerde en Chiel Willems in ieder geval tot de zomer van 2024 in Doorwerth voetballen. Aanvoerder Thijs van Amerongen kwam afgelopen zomer na een Cypriotisch profavontuur terug bij Duno. De 23-jarige centrale verdediger speelde verder onder meer bij De Graafschap en RKHVV. De 24-jarige rechtsback Ferron van Heerde kwam vorig seizoen naar Duno en breekt dit jaar als rechtsback door. Chiel Willems (22) kwam dit seizoen van Achilles’29 naar Duno waar hij in korte tijd uitgroeide tot sterkhouder, de linksbenige centrale verdediger speelde verder onder meer voor Go Ahead Eagles, Lienden, RKHVV en DTS Ede.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |