App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Delano Verwey blijft bij Arnhemse Boys

Delano Verwey blijft bij Arnhemse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Delano Verwey is ook volgend seizoen trainer van vierdeklasser Arnhemse Boys. Verwey begon vorig seizoen op Sportpark Schuytgraaf met de ambitie voor langere tijd werkzaam te zijn bij de Arnhemse club en de talentvolle jeugd in te passen in de Arnhemse hoofdmacht. Verwey: ,,De samenwerking bevalt aan beide kanten goed, dit eerste seizoen is pas het begin van een veel groter project. Ik blijf in ieder geval tot 2024 bij Arnhemse Boys, maar de bedoeling is dat ik voor een langere tijd aan de club verbonden blijf om straks ook te oogsten wat wij nu zaaien.”

Verwey was in het verleden onder meer werkzaam in de technische staf van RKHVV en GVVV en als hoofdtrainer van het zaterdagteam van De Treffers en bij AVW’66. Dinsdagavond eindigde een oefenwedstrijd tussen AVW’66 en Arnhemse Boys op het kunstgrasveld van Sportpark Hamerden in een 7-0 zege voor de Westervoortse derdeklasser.

Dankzij een zege in de derby tegen Zuid Arnhem had Arnhemse Boys de eerste competitiehelft goed afgesloten en wacht het als zevende geklasseerde Arnhemse Boys na de winterstop een spannende concurrentiestrijd met onder meer SDOO, Zuid Arnhem, Dodewaard en Uchta om de felbegeerde zesde plek en handhaving in de vierde klasse. 4 februari hervat Arnhemse Boys de competitie met een zespuntenduel in Arnhem tegen SDOO>

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |