App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvaller vertrekt per direct bij VV Nunspeet

Aanvaller vertrekt per direct bij VV Nunspeet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Nunspeet moet het de rest van het seizoen doen zonder Dani Schmitz. RTV Nunspeet meldt dat de 24-jarige aanvaller de technische commissie van de eersteklasser uit Nunspeet heeft aangegeven dat het voetballen bij Nunspeet niet langer te combineren is met zijn privé-situatie. Schmitz woont in Nunspeet en is onlangs voor de derde keer vader geworden.

Schmitz maakte in 2021 de overstap van Roda’46 naar VV Nunspeet en was daarvoor onder meer actief bij Hercules, SO Soest, IJsselmeervogels en SV Huizen. Middenmoter Nunspeet hervat zaterdag de competitie met een uitwedstrijd in Amsterdam tegen HBOK.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |