Home Laatste Nieuws Vijfdeklasser Unitas’28 legt ervaren trainer vast

Vijfdeklasser Unitas’28 legt ervaren trainer vast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wout van Blijderveen is de komende twee seizoenen de nieuwe hoofdtrainer van Unitas’28 meldt de Maas & Waler.nl De ervaren trainer wordt bij de vijfdeklasser uit Wamel de opvolger van Gerard van Zwam.

De 68-jarige Van Blijderveen was als voetballer actief bij onder meer FC Eindhoven, N.E.C., Quick 1888 en 1. FC Kleve en was onder andere trainer van PTT Trajanus, SC N.E.C., Orion, Beuningse Boys, Union en SCP. Dit seizoen is Van Blijderveen bij Roda’28 de trainer van zowel het tweede team als de onder 19.

Unitas’28 staat met 17 punten uit 11 wedstrijden momenteel op de vijfde plaats in de vijfde klasse D en hoopt nog een plek in de nacompetitie te veroveren. De laatste drie thuiswedstrijden op Sportpark De Parken werden gewonnen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |