App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Van der Hoop ook volgend seizoen trainer Blauw Geel’55

Van der Hoop ook volgend seizoen trainer Blauw Geel’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Marcel van der Hoop is ook volgend seizoen trainer van derdeklasser Blauw Geel’55. Ede Stad.nl meldt dat beide partijen maandagavond overeenstemming hebben bereikt om de samenwerking in ieder geval tot de zomer van 2024 te verlengen.

Van der Hoop was van 2011 tot 2016 al eerder vijf jaar werkzaam op Sportpark De Peppelensteeg, in die periode was Blauw Geel’55 zelfs twee seizoenen eersteklasser. Nadat Pieter van de Grift in november 2021 opstapte als trainer van de Edese hoofdmacht nam Van der Hoop het over. Vorig seizoen eindigde Blauw Geel’55 na een wisselvallig seizoen op de zevende plaats in de middenmoot van de derde klasse B.

Ondanks een sterke seizoenstart met zeven punten uit de eerste vier duels staat Blauw Geel’55 nu op de negende positie aan de onderkant van de middenmoot in de derde klasse A. Doordat de laatste vijf wedstrijden slechts een punt hebben opgeleverd, moet de club uit Ede in de tweede competitiehelft eerder naar beneden dan naar boven kijken. Al is de achterstand op het als derde geklasseerde SKV slechts vijf punten.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |