Home Laatste Nieuws De Treffers haalt aanvallende versterking uit Roemenië

De Treffers haalt aanvallende versterking uit Roemenië

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Torino Hunte komt De Treffers per direct versterken. De 32-jarige aanvaller speelt tot de zomer van 2024 bij de cupfighter uit Groesbeek. Hunte was tot voor kort actief in Roemenië, maar liet zijn contract in december ontbinden. De vleugelaanvaller is bij De Treffers de opvolger van Gyasi die in de winterstop vertrok.

Hunte speelde in het verleden voor onder meer sv Olympus, TSV Longa, OSS’20 en UNA voordat hij doorbrak in het betaald voetbal en tot 238 wedstrijden kwam voor FC Eindhoven, VVV Venlo, Almere City en FC Den Bosch. In Roemenië speelde Hunte een half jaar voor Poli Iasi .

Op de website van De Treffer zegt Hunt het volgende:

“Ik heb al eerder contact gehad met De Treffers, maar toen vond ik het nog te vroeg om het profvoetbal vaarwel te zeggen. Het contact is echter gebleven en ik kreeg een erg goed gevoel bij de club na mijn gesprekken met de technische commissie en trainer Leeroy Echteld. Het niveau van de Tweede Divisie is denk ik erg hoog. De resultaten in de KNVB beker laten ook zien dat het verschil met het profvoetbal niet meer zo groot is als in mijn eerste periode bij de amateurs. Ik verwacht met name met mijn snelheid en creativiteit belangrijk te worden. Verder heb ik in de loop van de jaren natuurlijk veel ervaring opgebouwd en heb ik flair. Als ik aan de bal kom, dan moet het publiek het gevoel krijgen dat er wat gaat gebeuren. Ik kijk er naar uit om dat snel te laten zien op het veld!”

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl