Home Arnhem Oud-speler wordt nieuwe hoofdtrainer SDS’55

Oud-speler wordt nieuwe hoofdtrainer SDS’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Maarten van den Top is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vierdeklasser SDS’55 meldt Ede Stad.nl. De 41-jarige Van den Top speelde elf seizoenen in de hoofdmacht van de club uit Wekerom en was in het verleden ook jeugdtrainer en trainer van het tweede elftal van SDS’55. Van den Top was ook enkele seizoenen werkzaam bij het onder 19 elftal van Lunteren.

Bij SDS’55 wordt Van den Top de opvolger van Gerwin Dekker, de trainer vertrekt na een seizoen alweer van Sportpark de Beek. SDS’55 staat momenteel op de vierde plaats in de vierde klasse C en lijkt met Stroe te gaan strijden om een plaats in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |