App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ook middenvelder Yasin Kurt vertrekt bij VVOG

Ook middenvelder Yasin Kurt vertrekt bij VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VVOG heeft bekend gemaakt dat Yasin Kurt aan het einde van dit seizoen vertrekt bij de club uit Harderwijk. De 32-middenvelder speelt voor het vijfde seizoen bij de Derde divisieclub en is vanaf het seizoen 2020/21 een onomstreden basisspeler op het middenveld. Kurt speelde in de jeugd onder meer bij FC Volendam en IJsselmeervogels en verder voor Veensche Boys, DVS’33, SDV Barneveld en AWPC. De controlerende middenvelder gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Eerder werd al bekend dat ook Dean van Ooijen (Nunspeet), Donovan Bock (Zwart-Wit’63), Rick van den Brink, Milan Holstege, Mitchel Dijkhof (WHC), Jeremy de Graaf (asv Dronten) en doelman Manuel Hoogewoning na dit seizoen vertrekken van Sportpark De Strokel vertrekken.

Op de website van VVOG staat onderstaande reactie van Yasin Kurt:

“Ik heb mij vanaf dag 1 thuis gevoeld bij VVOG, maar na vijf seizoenen is het tijd om voor een nieuwe uitdaging te gaan. Hierbij wil ik iedereen bedanken die VVOG een warm hart toedraagt en laten we dit seizoen met z’n allen goed afsluiten!”

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |