App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Vijfde seizoen voor clubman Hendriks bij Elistha

Vijfde seizoen voor clubman Hendriks bij Elistha

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de nieuwjaarsreceptie van Elsitha werd vorige week bekend dat Johan Hendriks ook volgend seizoen trainer is van Elistha. Clubman Hendriks is nu bezig aan zijn vierde seizoen bij de vierdeklasser uit Elst en ook zijn assistent Andy Sapuletej blijft werkzaam op Sportpark De Pas.

Elistha is momenteel met zes punten uit tien wedstrijden de hekkensluiter van de vierde klasse A en lijkt te degraderen naar de nieuwe vijfde klasse. De club uit Elst maakte in 2018 de overstap van de zondag naar de zaterdag en behaalde in het afgebroken seizoen 2019/20 met de vijfde plaats de hoogste eindklassering in de vierde klasse op zaterdag.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |