Home Achterhoek 2H: SC Varsseveld na rust langs Beuningse Boys

2H: SC Varsseveld na rust langs Beuningse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de tweede klasse H heeft SC Varsseveld drie belangrijke punten veroverd door de uitwedstrijd tegen Beuningse Boys met 0-3 te winnen. Op het winderige Sportpark De Ooigraaf was het halverwege nog 0-0, maar na een fout van doelman Mart van Beek kwamen de bezoekers uit de Achterhoek via Jorrit Haverkamp op voorsprong. In het restant liep Varsseveld via nog een goal van Haverkamp en een benutte strafschop van Jeremy Hoppema uit naar de 0-3 eindstand. Dennis Arts van de thuisclub kreeg in de slotfase een directe rode kaart.

Door de driepunter stijgt Varsseveld naar de vijfde plaats en blijft het als elfde geklasseerde Beuningse Boys in de onderste regionen. Het duel in Beuningen werd een week vooruit gespeeld, volgende week hervat staan de overige vijf duels in de twaalfde speelronde op het programma.

In de derde klasse A won WVV’34 thuis met 5-0 van SV Vasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |