Home Achterhoek Henry Golstein toch trainer nieuwe eerste team ZZC’20

Henry Golstein toch trainer nieuwe eerste team ZZC’20

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Fusieclub ZZC’20 gaat met ingang van seizoen 2023/24 met één eerste elftal verder, nu speelt het zaterdagteam in de derde klasse en het zondagteam in de vijfde klasse. Volgend seizoen gaat het vlaggenschip op de zaterdag spelen en wordt Henry Golstein de trainer.

De huidige trainer van het zaterdagteam zou eigenlijk aan het einde van het seizoen vertrekken uit Zelhem, maar op nadrukkelijk verzoek van het overgrote deel van de spelersgroep en de staf heeft het bestuur van ZZC’20 besloten om het contract met de ervaren trainer toch te verlengen tot 2024.  De 72-jarige trainer was in het verleden onder meer trainer van SDOUC, SC Grol, Excelsior’31, RKHVV en Concordia Wehl.

Met 17 punten na 11 duels staat ZZC’20 op de zevende positie in de middenmoot van de derde klasse E. 28 januari hervat ZZC’20 de competitie met een uitwedstrijd tegen Oene.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |