App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Gilberto Smit volgend seizoen trainer VV Vuren

Gilberto Smit volgend seizoen trainer VV Vuren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gilberto Smit wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VV Vuren. Bij de derdeklasser uit Vuren wordt Smit de opvolger van Rick Kolff. Smit is momenteel bezig aan zijn derde en laatste seizoen als trainer van vierdeklasser ASH. In het verleden was Smit jeugdtrainer van onder meer Nivo Sparta en GVV’63.

VV Vuren staat momenteel op de twaalfde en voorlaatste positie in de zuidelijke derde klasse E en begint 28 januari aan de tweede competitiehelft met een thuiswedstrijd op Sportcomplex Vuren tegen directe concurrent VV Dongen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |