App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Thijs Hendriks tot 2025 bij DVOL

Thijs Hendriks tot 2025 bij DVOL

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Thijs Hendriks heeft zijn contract als hoofdtrainer van DVOL tot 2025. Op de nieuwjaarsreceptie van de derdeklasser uit Lent werd bevestigd dat de prettige samenwerking een vervolg met twee extra seizoenen krijgt.

De 37-jarige Hendriks maakte als aanvaller furore bij onder meer NEC, Achilles’29, Spakenburg, DFS en Juliana’31 en maakte afgelopen zomer als trainer de overstap van Brakkenstein naar DVOL. In zijn eerste seizoen op Sportpark Vossenpels staat het DVOL van Hendriks keurig op de zesde positie aan de bovenkant van de middenmoot in de derde klasse C, vorig seizoen werd DVOL elfde.

Het inhaalduel van DVOL morgen in Haalderen tegen HAVO is afgelast.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |